Izrada vizualnog identiteta podrazumijeva definiranje znaka, boje i tipografije vašeg logotipa te dizajniranje i izradu knjige standardaposjetnica, memoranduma, koverti i mapa.

Logotip je osnovna grafička prezentacija Vašeg branda. Logotip, skraćeno logo ili zaštitni znak je Vaš prvi kontakt sa poslovnim svijetom. Pomno dizajnirani logo izgraditi će povjerenje između Vaše tvtke i klijenata.

Profesionalno dizajnirani logo mora sadržavati sljedeće karakteristike: jednostavnost, jedinstvenost, izdržljivost, zapamtljivost i prilagodljivost. Logo je ono po čemu će Vas prepoznati i zapamtiti.

Izrada logotipa je stilska i tehnička cjelina

Od velike je važnosti postići ravnotežu u oblikovanju logotipa. Uz stilski koncept, svakako je nužno unaprijed razmišljati i o tehničkim karakteristikama aplikacije i daljnjoj transformaciji vizualnog identiteta kroz promotivne kanale. Tada logotip prestaje biti samo grafički element i dobiva snagu prepoznatljivog simbola.

Dobar dizajn logotipa nije prenametljiv i prešaren. Stoga u dizajnu znaka ne bi trebalo koristiti više od 3 boje. Dobar logo je minimalistično uređen te lišen nepotrebnih komponenti. Neka Vaš logo bude jasan, precizan i koncizan.

Prije izrade logotipa saslušati ćemo želje klijenta jer izrada znaka je ključna i najvažnija stavka Vašeg poslovanja s kojom ne razvijamo samo brand i ne šaljemo samo poslovnu poruku već i emocije.

Što dobivate u paketu izrade logotipa?

  • Knjigu osnovnih grafičkih standarda s kojom svaki izvođač jasno razumije način i dosljednost primjene logotipa
  • Sve potrebne datoteke za reprodukciju logotipa u svakoj primjeni (izrada pečata, oglasa, kišobrana s logotipom i sl.)

Pogledajte neke od naših originalnih rješenja izrade logotipa koji predstavljaju snažne vizualne elemente brendiranja.